måndag 31 maj 2010

Tredje plats på världslistan!

Det är många som sänder video live världen över med hjälp av Bambuser. Listan över vilka sändningar som har haft flest tittare de senaste 24 timmarna bjuder på åtminstone en stor överraskning. Min amatörmässiga sändning från sista ronden av Sigemanturneringen ligger för tillfället (strax efter midnatt) på tredje plats! Här har du listan – klicka på ”Most viewed”. Wow. Intresset sviktade efter den struliga sändningen under tredje ronden men återhämtade sig rätt bra. Sändningarna kan ses i repris längre ned. Världsrekordet för en Bambusersändning (noterat för ett år sen) är på drygt 754 000 tittare. Det får vi slå en annan gång.

The Stellan Brynell Show har tydligen gått hem. Gästartister vid demobrädena den sista ronden var bland andra Tiger Hillarp Persson och Anish Giri (bilden till höger. Foto: Calle Erlandsson). Stort tack till Anders Hansen som säkrade sändningen i ett läge när jag nästan var beredd att ge upp.

Jag drömmer om vad som skulle kunna göras med bättre utrustning. Jultomten – var är du?

* * * * *

Jag har tidigare nämnt designstudenternas utställning på Form/design Center vid Lilla torg i Malmö. Den finns där till och med den 13 juni. Gå dit och kolla och läs gärna om utställningen på deras blogg. Och notera vem som utsetts till den bäste bloggaren därstädes. Japp, min kära dotter Moa. Stolt och trött. Gonatt.