lördag 8 september 2018

Lördagsmiddag i Islington

Med huvudrätten på bordet: Milton, jag, Lisa och Moa. Foto: Moa

Vad åt du till kvällsmat? För egen del valde jag detta:

Förrätt: Torched Green Asparagus, Whipped Salted Cod, Herbs Crumble & Bottarga.
Huvudrätt: Pan Fried Stone Bass, Charred Leek and Braised Pepper, Anchovies Sauce.
Dessert: Tonka Bean Panna Cotta, Meringue, Blood Orange & Sorbet.

Till det ett gott vin. Och kockarna på Salut! i Londonstadsdelen Islington gjorde ett kanonjobb. Recension från Time Out. Mina kära döttrar bjöd på kalaset. Jag skulle gärna fylla år en gång i veckan – utan att åldras.

Det var en turkisk stormästare som Martin Jogstad besegrade i junior-VM rond 3. I rond 5 spelade han remi mot GM Christopher Repka (elo 2523) från Slovakien. So far so good, som vi säger här i London. Martins och Annas resultat.